U bevindt zich hier: Startpagina
Verder naar: Home Kappellenroutes Wie zijn wij Foto's en video's Adverteerders Controle Posten 2023 Routes 2014 tot en met 2020 Routes vanaf 2021 Overnachten Oldenzaal Nieuws
Algemeen:

Zoeken naar:

Home

Welkom we gaan voor de 44-ste fietsvierdaagse in Berghuizen, Oldenzaal van 28 - 29 - 30 en 31 Augustus 2024.
Omdat er steeds meer sponsoren afvallen en alle zaken ook voor ons stukken duurder worden zullen we wat aanpassingen moeten doorvoeren. We willen het inschrijfgeld op 10 euro houden, daarom zullen we het een en ander moeten laten vallen.

We gaven elke dag wel fruit o.i.d. mee, dit doen we niet meer door de hoge kosten maar ook uit hygiënisch oogpunt vanwege lering uit de pandemie. Incidenteel proberen we nog wel iets.

Veel fietsers weigeren de medaille omdat deze meestal toch in de lades verdwijnen, dat brengt ons er toe deze weg te laten.

Ook de loterij aan het eind blijft achterwege daar dit veel werk is en ook de vrijwilligers steeds schaarser worden. Wat blijft er dan nog wel!
• De routes (25km, 45km en 65km) zullen net als andere jaren goed beschreven zijn en uiteraard van pijlen zijn voorzien.
• We proberen er altijd voor te zorgen dat de 25km routes geschikt zijn voor scootmobielen.
• Op de route beschrijving staat een QR-code waarmee u de routes op uw smartphone kunt zetten middels de app van Routiq (route.nl)
• De Stempelkaart zal ook blijven als herinnering.
• Ook de starttijden blijven zoals ze waren, vertrekken tussen 9.00u en 16.00u voor alle afstanden en om 18.00u sluit de stempelpost bij de boerderij.
• U krijgt nog steeds bij de start een bon om koffie, thee of ranja te nuttigen voor de start of na afloop bij de boerderij.
• U kunt nog steeds stempelen als bewijs dat u de routes gefietst heeft, de posten zitten er op de 45/65km tot 16.00u op de 25km tot 17.00u. Ontbrekende stempels kunt u altijd krijgen bij de boerderij tot 18.00u of de volgende dag.
• Ook kunt u gezellig napraten na de fietstocht op ons terras bij de bar een ervaringen uitwisselen met de organisatie.

Naast dit alles gaan we proberen om per pin te laten betalen zowel voor de inschrijvingen als betalen aan de bar.

De kosten zullen dit jaar zijn:
10 Euro voor alle vier de dagen, 5 euro voor kinderen onder de 12 jaar.
4 Euro voor een enkele dag.
Wij doen niet aan voorinschrijvingen.
Wij hopen dat u ondanks de aanpassingen met velen blijft komen voor een paar mooie fietstochten want het gaat tenslotte om het fietsen.
Ons start adres is: Burgemeester Wallerstraat 115, 7574 ZM Oldenzaal
Boerderij “de Stakenboer”.