Routes 2018

Woensdag:

We beginnen uiteraard alle routes in Oldenzaal bij de boerderij “de Stakenboer” aan de Burg. Wallerstraat.

Vandaaruit gaan we via rustige wegen en paden richting “de Lutte” en komen uiteindelijk in het “Lutterzand” waar we de eerste post aan de “Dinkel” hebben. Het 25km deel gaat met een omweg terug naar Oldenzaal. De 40km route gaat vanuit het “Lutterzand” richting Denekamp alwaar we aan het kanaal “Almelo-Nordhorn” onze tweede post geplaatst hebben. De 40km gaat dan weer terug naar de eerste post in het “Lutterzand”. De 60km gaat nog verder langs de Duitse grens om weer bij de tweede post terug te komen waarna men via het 40km deel.

Te downloaden route woensdag [2.576 KB]

Donderdag:

We gaan nu richting Losser, maar net niet helemaal, maar gaan door Duitsland naar de eerste post bij de oude grensovergang “de Poppe”. De 25km gaat nu langs “de Lutte” terug naar Oldenzaal. De 40km gaat nu via een mooie omweg Duitsland in langs de steengroeve naar Gildehaus alwaar de tweede post is. De 40km gaat dan via een pittige klim terug naar “de Poppe”. De 60km maakt een hele mooie lus om “Bad Bentheim” heen. Langs het Kurbad om de stad Bentheim heen en weer terug naar Gildehaus. Een hele mooie route door de bossen rond Bentheim.

Te downloaden route donderdag [3.262 KB]

Vrijdag:

We gaan nu de andere kant van Oldenzaal verkennen en fietsen richting Saasveld voor de eerste post. De 25km gaat nu richting Deurningen en dan naar Oldenzaal. De 40km gaat dan al slingerend naar Albergen waar we de tweede post hebben zitten, weer mooi aan het kanaal “Almelo-Nordhorn”. De 40km fiets van hieruit via een mooie route terug richting Saasveld. De 60km route gaat nu naar Tubbergen en we fietsen dan ook dwars door het centrum van dit mooie dorp om weer bij de tweede post terug te komen.

Te downloaden route vrijdag [2.694 KB]


Zaterdag:

We gaat een kant op die we niet zo vaak hebben gehad. We fietsen eerst via het oude vliegveld door een Hengelose wijk naar Deurningen waar we de eerste post hebben naast de kerk. De 25km gaat via het Hulsbeek terug naar Oldenzaal. De 40km gaat met een omweg richting Hertme en dan naar Borne waar midden in het centrum de tweede post is. De 40km gaat nu via het oudste deel van Borne terug naar Deurningen. De 60km gaat via een van de mooiste routedelen van deze vierdaagse richting Bornebroek maar gaat om en over het landgoed “Twickel”. Uiteraard komen we langs een van de mooie watermolens die Twente heeft en gaan dan door het dorp Delden. Vanuit Delden fietsen we langs kasteel “Twickel om terug te keren naar de tweede post in Borne.

Te downloaden route zaterdag [2.439 KB]

Ontwerp & Copyright 2013-2023-Fietsvierdaagse Berghuizen Oldenzaal