Routes 2021

Woensdag:

We gaan hem niet beschrijven verder daar dit op facebook al gedaan is. We gaan via de post Havezathe ’t Everloo , een mooie plek voor en drankje of iets anders richting Ootmarsum om langs de grens te fietsen door een prachtig gebied. . De tweede post is de Postelhoek in Ootmarsum. Een prachtig B&B met groot terras met voor elk wat wils.

Te downloaden route woensdag-route-2021.pdf [673 KB]
Te downloaden GPX-file woensdagroute-2021.gpx [131 KB]

Donderdag:

Deze route gaat naar het stift bij Weerselo, een prachtig klein dorp met oude gebouwen. Vandaaruit gaan we naar Tubbergen en fietsen dan door een mooi gebied tussen Tubbergen en Langeveen. De eerst post is bij de Stiftsjuffer, een zeer fraaie locatie naast de oude kerk midden in ’t Stift. De tweede locatie is het Oale Roadhoes midden in Tubbergen een mooie plek oom even te rusten. Beide locatie bieden voor ieder wel wat wils.

Te downloaden route donderdag-route-2021.pdf [581 KB]
Te downloaden GPX-file donderdagroute-2021.gpx [167 KB]Vrijdag:

Deze gaat helemaal richting de Haarmühle in Duitsland.
De eerste controlepost is bij Pretpark de Hoge Boekel met restaurant. Deze kan ook later open zijn.
Let op het restaurant is pas later open.
De tweede controlepost is precies op de Duitse grens. Restaurant Sanderküpers. Ook deze is normaal gesproken later open.

Te downloaden route vrijdag-route-2021.pdf [519 KB]
Te downloaden GPX-file vrijdagroute-2021.gpx [138 KB]Zaterdag:

Ditmaal gaan we weer richting en door Weerselo uiteraard over andere wegen dan de eerdere route. Daarna fietsen we door naar Albergen. Na Albergen gaan we fietsen tussen Albergen, Geesteren en Almelo. De eerste post is in Weerselo bij restaurant van Olffen en niet bij de ijssalon/cafetaria. De tweede post is in Albergen bij restaurant Morshuis met zijn meerdere terrassen. Ook hier voor elk wat wils.

Te downloaden route zaterdag-route-2021.pdf [640 KB]
Te downloaden GPX-file zaterdagroute-2021.gpx [160 KB]

Ontwerp & Copyright 2013-2023-Fietsvierdaagse Berghuizen Oldenzaal